Sunday, March 14, 2010

Rejuvance

...το φυσικό Face Lift

Πρόκειται για μια επαναστατική και εντελώς φυσική τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου που από την πρώτη μισή ώρα της εφαρμογής της χαρίζει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Η τεχνική Rejuvance δουλεύει με μαλακές πιέσεις των δακτύλων στο συνδετικό ιστό και τους μυς του προσώπου και έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερώνει το συνδετικό ιστό, να συσφίγγει τους μύες και να τους απαλλάσσει από εντάσεις και μπλοκαρίσματα. Επίσης με την εφαρμογή της τεχνικής επανέρχεται ουσιαστικά η ισορροπία μεταξύ της αριστερής και της δεξιάς πλευράς του προσώπου, ο μυικός ιστός τονώνεται, η επιδερμίδα φωτίζει και η φυσική ζωτικότητα του προσώπου αναδεικνύεται, ενώ ταυτόχρονα βιώνει κανείς ένα βαθύτερο αίσθημα ηρεμίας και ευεξίας.

photo taken from here

Δουλεύω την τεχνική Rejuvance 2 χρόνια τώρα και ακόμα εκπλήσσομαι με τα αποτελέσματα που βλέπω στους άλλους. Το πόσο πολύ μπορεί κανείς να χαλαρώσει... να αλλάξει η έκφρασή του, να φωτίσει το πρόσωπό του και να υπάρξει ένα γενικό αίσθημα ανόρθωσης... είναι εκπληκτικό!

Χθες με την Βίκη από το ermoumag κάναμε ζωντανή κάλυψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν κάπως αγχωμένη αρχικά, ευτυχώς ανέλαβε όλο το τεχνικό-τεχνολογικό κομμάτι η Βίκη... 


Αν θες και συ να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα άφησε σχόλιο εδώ (στο αντίστοιχο άρθρο του ermoumag) μέχρι την Παρασκευή 19/03 για να κερδίσεις 1 συνεδρία Rejuvance! Εκεί θα δεις και μερικές φωτογραφίες που τραβήξαμε από το χώρο μου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική Rejuvance κάνε κλικ εδώ.

2 comments:

Vicki Kolovou said...

Ευχαριστώ Χριστίνα! Θα ξαναέρθω και μάλλον ίδια ώρα...

Unknown said...

Ευχαριστω Χριστινα,
τωρα ειμαι εκτος Ελλαδος θα ερθω τελος του μηνα θα επικοινωνησω για μια δοκιμη.
φιλια